Brakkevask

På en byggeplass er det viktig å opprettholde et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Dette innebærer også jevnlig vask av oppholdsrommene de befinner seg i. Brakker er også rom som må vedlikeholdes, og spesielt med mennesker som går inn og ut hele tiden er dette rom som fort kan bli skitne. 

Er det dårlig med vedlikehold av renholdet i brakkene, vil dette også føre til at det enklere samler seg støv og annet smuss. Ved utskiftninger av personell eller inventar er det også viktig at vedlikehold er noe som blir utført med jevne mellomrom. Dette tillater at utskiftninger kan foregå mer effektivt. 

Vanlige områder å gå over ved brakkevask: 

  • Rengjøring av flater og matter
  • Vask av sanitærrom 
  • Desinfeksjon 
  • Søppeltømming
  • Etterfylling av diverse sanitærartikler 

Hold sykefraværet nede med brakkevask 

For ikke å nevne, vil også jevnlig brakkevask føre til en større trivsel blant arbeiderne. Et godt inneklima reduserer også sjansene for å holde sykefraværet nede. Gode rutiner med renholdet av brakker er derfor både fordelaktig for de ansatte og du som driver en byggeplass. 

Her i Norpol Renhold er vi godt vant med hvordan brakkevask best skal utføres. Snakk med oss om du ønsker å få på plass jevnlig med renhold av brakkene på din byggeplass.