Om oss

NorPol Renhold har lang erfaring i det norske markedet og legger stor vekt på høy kvalitet og kundetilfredshet. I Norpol baserer vi oss på at alle kunder får sine faste medarbeidere å forholde seg til. Dette for å gi deg som kunde en ekstra trygg og stabil følelse

.Vi tilbyr en rekke rengjøringstjenester for hjem og kontorer. Uansett om du trenger en ukentlig støvsuging eller en fullstendig rengjøring før en stor begivenhet, kan våre erfarne rengjørere ta seg av alt. Vi bruker kun de beste produktene og teknologiene for å sikre at du får en dyp og grundig rengjøring.

Som alltid er vårt motto “Renhold er en tillitssak”. Vi vet at å gi tilgang til deres hjem og arbeidsplass er en tillitssak, nettopp derfor jobber vi hardt for at dere skal være trygge på at hjemmet og lokalene deres er i gode hender. Våre rengjørere er nøye utvalgt og grundig sjekket, slik at du kan være trygg på at personen som kommer inn i hjemmet ditt, er pålitelig og ansvarlig.

Vi forstår også at tid er verdifullt. Derfor er våre rengjørere punktlige og pålitelige, og de vil alltid møte opp til avtalt tid. Hvis du noen gang trenger å endre tidspunktet for rengjøringen din, vil vi gjøre vårt beste for å imøtekomme dine behov.

Ønsker du hjelp med renholdet? Ikke nøl med å ta kontakt, så får vi på plass en avtale.

“Vi opplever NorPol renhold som meget opptatt av å levere kvalitet til sine kunder. Personellet er også meget serviceinnstilte og fleksible overfor oss som kunde. Når vi har hatt ekstra behov har NorPol alltid levert, selv om vi enkelte ganger har forespurt om ekstra renholdstjenester på kort varsel."

Ommund Vegge

Norges Fagakademu AS

"Vi har benyttet oss av Norpol Renhold AS i 6 år og anbefaler dem på det sterkeste. De er pålitelige, kommer som avtalt og vasker grundig. I tillegg er de veldig effektive"

Marianne A.

Privatperson

"K8 industridesign AS har benyttet Norpol Renhold AS i ca 15 år og det sier vel egentlig det meste. Nordpol Renhold AS v/Dorota Szczuka er hyggelige, løsningsorienterte, effektive og får jobben gjort. Vi kan anbefale Nordpol Renhold AS på det varmeste."

Marius Andresen

K8 Industridesign AS

"Vi har brukt Norpol Renhold AS i flere år og har vært kjempefornøyde. I en travel hverdag har det vært en glede å komme hjem til et rent hus. For oss har det også vært helt sentralt at Norpol Renhold AS er godkjent av Arbeidstilsynet."

Susanne S.

Privatperson