Møbel- og tepperens

Er teppet eller møblene dine noe som er i bruk daglig? Til tross for at det ikke er så lett å se, kan det skjule seg mye skitt og smuss i tekstiler. 

Er det lenge siden sofaen, teppet, godstolen eller andre tekstiler ble renset? Snakk med oss! Vi i Norpol har det nødvendige utstyret for rengjøring av tekstiler. Vi utfører møbel- og tepperens i både liten og stor skala. 

Hvor ofte skal det utføres rensing av tepper og møbler?

For å sikre at det ikke samler seg opp store ansamlinger med skitt og bakterier i tekstilet er det viktig å utføre en møbel- eller tepperens årlig. Bakterier, støv og annet skitt som setter seg i tekstilet kan for mange være kilden til forverring av allergier, dårligere helse, og også raskere spredning av sykdom. Derfor er det viktig å ikke la det gå for lenge mellom hver rens.  

Topp moderne utstyr for rens av tepper og tekstiler

Ved skitne tekstiler er det ikke nok å bare støvsuge dem. Skal du bli kvitt bakteriene, må du rengjøre dypere i tekstilfibrene, og ikke bare på overflaten. Dette gjør vi ved å benytte det nyeste innen renseteknologi for tekstiler. Dette sørger for en skånsom rens uten at det tærer på tekstilet eller fargen. Med det bevarer du både kvaliteten og utseende på møblementet og teppene dine. 

Den effektive rengjøringen tillater oss å skånsomt fjerne bakterier, matrester, sølt drikke og diverse som har satt seg over tid. Resultatet er et langt bedre inneklima og et renere interiør!

Våre erfarne rengjørere kan hjelpe deg med rens av både gulvteppe og møbler. 

Vi tar med oss topp moderne utstyr og sørger for at møblene dine får en skikkelig rens!