Vindusvask

Begynner det å bli en stund siden vinduene sist ble pusset? I en bedrift der fasaden i stor grad består av vinduer, vil renholdet av vinduene ha mye å si for hvilket førsteinntrykk besøkende sitter igjen med. 

Mange synes regelrett at det å vaske vinduer er et skikkelig herk, og noe de sjeldent har lyst til å sette av tid til å gjøre selv. Da kan det være greit å få hjelp av profesjonelle vindusvaskere. I Norpol Renhold kan vi utføre vindusvask for både private og bedrifter, både på tradisjonelt vis og ved bruk av rent-vannsystem. 

Vi tilbyr i dag vindusvask med mer moderne metoder og utstyr samt tradisjonell vinduspuss med forvask og nal. 

Vi kan utføre vindusvask av: 

  • Utvendig glass
  • Innvendig glass
  • Skillevegger i glass
  • Atrium
  • Glasstak 

Rengjøring av vinduer ved bruk av ionisert vann 

Til tross for at springvannet i Norge er noe av det beste du får, inneholder også dette urenheter som fører til at det ikke er effektivt i å løse opp smuss, samtidig som det vil etterlate spor på klare flater. Ved vask av vinduer kan vi benytte det som kalles for et rentvann-system. Dette vannet har blitt spesialfiltrert flere ganger, som resulterer i et svært effektivt og miljøvennlig vann til rengjøring. 

Fordeler ved bruk av ionisert vann 

Ved bruk av ionisert vann får du skinnende rene vinduer uten at det etterlates merker eller skjolder på glasset. Ionisert vann er heller ikke skadelig på andre materialer, og har derfor ingen påvirkning på trevirke, karmer, takrenner, aluminium, skilt, solcellepanel eller annet som er en del av fasaden til bygget. Det ioniserte vannet vil heller ikke kunne skade nærliggende vegetasjon eller beplanting. Så fremt gulvet inne tåler vann, kan også rentvannssystemet benyttes innvendig. 

Med muligheten til å utføre renhold med rentvannssystem både med lift og ved bruk av teleskopstang, kan vi rengjøre selv på de vanskeligste områdene. 

Hvor ofte skal du utføre en vinduspuss?  

Etter en vindusvask med rent vann er utført vil ikke smuss og annen skitt feste seg like lett. Med det kan du belage deg på en vindusvask 1-2 ganger i året. Anbefalt tid for vinduspuss er på våren, i takt med rengjøringen i gatene for 17. mai, samt senere ute på høsten for å fjerne skitt og smuss som har satt seg over sommeren og som følge av at blader fra trærne flyr rundt og fester seg til fasaden. Gjør du dette vil vinduene dine kunne holde seg fine gjennom hele året. 

Om du ønsker kan du også bestille en hovedrengjøring for bygget. Da vil vi gå over alle områder, inkludert gjennomføre en grundig vinduspuss.