Flyttevask

Det er klart at når du flytter ønsker du å komme til et rent og pent hjem, og det samme gjelder for de som skal ta over etter deg. Derfor må en flyttevask til! Om dette ikke er noe du ønsker å gjøre selv tar vi i Norpol Renhold gledelig jobben! 

Unngå omvask med profesjonell hjelp 

Under en flyttevask må det rengjøres i alle kriker og kroker. Flere vil inspisere dette nøye, spesielt om du skal forlate en utleieleilighet kan det fort bli omvask om jobben ikke er godt nok utført. Dette er stressende og for mange blir det bare en frustrasjon. Da kan det være like så greit å etterlate flyttevasken til profesjonelle fagfolk fra starten av. 

Som profesjonelle renholdere vet vi hva som må til for å oppnå standarden som forventes ved en flyttevask, både for bedrifter og private. 

En flyttevask vil innebære: 

  • Vask av alle rom
  • Tørrmopping av alle vegg og tak, flekker fjernes
  • Inn-, og utvendig vindusvask
  • Inn-, og utvendig vask av kjøkken inkludert hvitevarer
  • Vask av alle karmer, dører og lister
  • Rengjøring av inventar

Om du ønsker kan vi også være behjelpelige med vask av bod, garasje eller andre rom som tilhører lokalene du flytter fra. 

Bestill flyttevasken i god tid

Vær nøye med å bestille flyttevasken i god tid før den store dagen så du kan være sikker på at du får hjelp når du trenger det! 

Hos oss er heller ikke helligdager eller helger en hindring, derimot er det fint om du er tidlig ute med å avtale dette. Vi kan både sette opp en fastpris eller timepris.