Bygg rengjøring

Trenger du hjelp med rengjøring av nybygg eller et rehabiliteringsprosjekt? Vi sikrer et godt inneklima for de neste eierne, og for arbeiderne underveis! 

Vi tilbyr byggrengjøring på forskjellige stadier 

I Norpol Renhold vet vi hvordan vi skal utføre renholdet innenfor forventede standarder. Vi kan hjelpe med byggrengjøring i forskjellige stadier av byggeprosessen, inkludert etter at råbygget er fullført, etter at gulvlegging og maling er ferdig, og etter at hele byggeprosessen er fullført. Denne prosessen inkluderer ofte rengjøring av vinduer, tak, vegger, gulv, dører, vinduskarmer, trapper, heiser og andre overflater. 

Rengjøring underveis i byggeprosessen 

Rengjøring er vel så viktig underveis i prosjektet. For å sikre trygge arbeidsforhold kan vi bidra med rengjøring og rydding underveis. Partikler fra byggearbeidet som svever rundt i luften kan være helsefarlig for de som oppholder seg i bygget og burde derfor fjernes med jevnlige mellomrom. For ikke å nevne er det fort gjort å snuble i gjenstander som blir værende fra arbeid som er utført. Vi kan også være behjelpelige med søppelhåndtering og sortering. 

Rengjøring i henhold til spesifikk krav

I mange tilfeller vil det være spesifikke helse- og sikkerhetsstandarder og andre juridiske krav til ferdigstillelsen av en ny bolig. Som profesjonelle rengjørere har vi spesialisert oss på dette området. Bruker du oss til rengjøring for byggeprosjektet kan du være sikker på at renholdet er utført på korrekt vis. 

La oss hjelpe deg med å fullføre byggeprosjektet ditt på en profesjonell og effektiv måte. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre byggrengjøringstjenester